Η εταιρεία Novalab ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον Γεώργιο Συκουτρή Χημικό/MSc Ε.Κ.Π.Α. με δεκαετή εμπειρία στο χώρο των αναλυτικών οργάνων & εργαστηριακού εξοπλισμού.

Σε μικρό χρονικό διάστημα ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για Ελλάδα & Κύπρο κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων, όπως η Novasina Ελβετίας (water activity meters) και Rephile Bioscience Inc. (συστήματα παραγωγής υπερκάθαρου ύδατος & αναλώσιμα) και είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των οίκων Ohaus (ζυγοί, γενικός εργαστηριακός εξοπλισμός) & Mettler Toledo OnLine GmbH (pH, αγωγιμότητα, DO, Ion, Density, Refractive Index).

Σήμερα αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη πολλών εργαστηρίων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα με έμφαση στις βιομηχανίες φαρμάκων, τροφίμων, καλλυντικών, ιδιωτικά εργαστήρια καθώς και σε ερευνητικά & εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με σταθερά ανοδική πορεία και με ποιοτικούς & αξιόπιστους προμηθευτές, παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις με πλήρη και άμεση επιστημονική και τεχνική υποστήριξη.

Οι προμηθευτές μας είναι κορυφαίοι κατασκευαστικοί οίκου του εξωτερικού, επιλεγμένοι ως προς την ποιότητα, τη συνέπεια και την εξαιρετική υποστήριξη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.