ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι αποστολές των προϊόντων διεκπεραιώνονται από συνεργαζόμενες εταιρείες courier. Πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή εκάστης εβδομάδος εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών κατόπιν επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας σας. Ενδεχόμενη καθυστέρηση παράδοσης παραγγελίας  θα οφείλεται μόνο σε τυχόν ανυπέρβλητους λόγους λόγω ιδιαίτερων καιρικών φαινομένων ή άλλων ειδικών είτε και έκτακτων συνθηκών. Σε περίπτωση καθυστέρησης, τόσο η επιχείρηση όσο και η εταιρεία corier υποχρεούμαστε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα μέσω των μέσων επικοινωνίας που θα μας έχετε γνωρίσει για την παραλαβή των προϊόντων σας.  

Η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης που οφείλεται για παραδόσεις προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσχερώς προσβάσημες περιοχές (π.χ. νησιά  άγονης γραμμής ή πολύ ορεινές περιοχές) όπως επίσης και για περιπτώσεις αντικειμενικής δυσκολίας προσέγγισης λόγω δυσχερών καιρικών συνθηκών.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ό,τι μετά την αποστολή από την αποθήκη μας, η παραλαβή της συσκευασίας σας σε άριστη κατάσταση είναι αποκλειστικά ευθύνη της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. 

 

ΚΟΣΤΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα κόστη αποστολής έχουν ως κάτωθι :

Για αγορές  άνω των εκατό ευρώ (100 eur.) οι αποστολές είναι δωρεάν ανεξαρτήτως περιοχής παράδοσης εντός Ελλάδος.

Για αγορές έως εκατό ευρώ (100 eur.) το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη-παραλήπτη ως εξής :

Για παράδοση εντός Αττικής κόστος τρία ευρώ (3 eur.). Για περιοχές εκτός Αττικής στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα οι αποστολές επιβαρύνονται με κόστος τέσσερα ευρώ (4 eur.). Για αποστολές κατά τη χειμερινή περίοδο (Σεπτέμβριος – Μάης) σε πολύ ορεινές περιοχές ή περιοχές της άγονης νησιωτικής Ελλάδος το κόστος μπορεί κατά περίπτωση να μεταβληθεί με ανώτατο όμως όριο επιβάρυνσης για τον πελάτη τα έξη ευρώ (6 eur.).   

Για ιδιαίτερες περιπτώσεις αποστολής, και για αποστολές εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε για συνενόηση με την επιχείρηση πριν την αποστολή των αγορών σας.